Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Paint Heaveniin!

Tämän sivuston omistaa Äffä-ôkami (http://www.hopeisetsivut.net) ja se on perustettu vastalauseena pyrkimyksille elitisoida oikeus ylläpitää netissä taidesivuja.

Sisarsivut: http://roolikellari.suntuubi.com tarjoaa kopioitavaa ropeihin ja muualle! :D

Paint Heaven

Kaikki sivuston sisältö on tuotettu paint-ohjelmalla piirtämällä, koska kyseistä kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin kätevää kuvankäsittelyohjelmaa on mollattu sen vuoksi, että moni nuori aloitteleva piirtäjä käyttää sitä skannerin ja/tai edistyneempien kuvankäsittelyohjelmien puuttuessa.* Tämän sivuston galleriat yms. osoittavat, että vika ei ole Paintissa. Silläkin saa hyvää jälkeä aikaan, vaikka brushit, layerit ja erikoisefektit puuttuvatkin.

Sivuston tekijällä on monen vuoden kokemus myös edistyneempien kuvankäsittelyohjelmien ja käsin piirtämisen puolelta, mutta siitä huolimatta hän pitää paintia yhä tärkeänä apuvälineenä muiden ohjelmistojen ja laitteiden ohella tuotettaessa materiaalia nettiin.


* Jokainen vanhempi ei ole heti kättelyssä valmis ostamaan kuvankäsittelyohjelmia ja skannereita kymmenvuotiaalle, vasta piirtämisestä innostuneelle lapselleen. GIMPIN saa toki ilmaiseksi netistä ja sen käytön opettelu on toki suositeltavaa - ajan kanssa. Kukaan ei ole kuitenkaan seppä syntyessään ja paintilla ja suntuubilla pääsee kivasti alkuun. Itselleni se on säilynyt tärkeänä apuvälineenä tähän päivään saakka.

Ellet pidä sivuista, sinun ei ole pakko niillä olla!

Mikäli tunnet kuitenkin suunnattomia inhon puistatuksia, etkä pidä tämän sivuston ideasta ja sisällöstä, löydät selaimesi oikeasta (macin koneissa vasemmasta) yläkulmasta punaisen napin, jota painamalla pääset pois sivulta.

(Ja olen erittäin otettu, jos joku muu haluaa käyttää tuota kuvaa tai tehdä samanlaisen... Sen sijaan en ikinä kyllästy ihmettelemään, miksi tästä täytyy joitakin ihmisiä erikseen muistuttaa.)

©2019 Paint Heaven - suntuubi.com