Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Paint Heavenin Kodittomien Virtuaalieläinten Hoitolaan!

Monilla nuorilla sivuntekijöillä on virtuaalihoitoloita tai talleja, joten näiden innoittamana päädyin kokeilemaan vastaavan virtuaalihoitolan tekoa. Tämä hoitola on toteutettu aivan samoissa puitteissa kuin muillakin nuorilla sivuntekijöillä - Suntuubin sivupohjalle ja painttia käyttäen.

Paint Heavenin Hoitola on turvapaikka kodittomille eläimille, jotka eivät syystä tai toisesta ole löytäneet kotia tai pärjää luonnossa. Hoitolan vapaaehtoiset hoitajat huolehtivat kukin omasta hoidokistaan ja vastaavat näiden hyvinvoinnista.

Hoidokeihin voit tutustua Hoidokit-galleriassa. Mikäli haluat oman hoidokin, pyydä siihen Äffältä lupa sivujen vieraskirjassa ja perusta Hoitopäiväkirjat-foorumiin uusi keskustelu otsikolla "X:n hoitopäiväkirja" (X:n kohdalle siis hoidokkisi nimi!) Sinne kirjoitat aina ehtiessäsi, mitä olet puuhaillut saapuessasi Hoitolaan huolehtimaan hoidokistasi.

Hoitola palkitsee hyvin hoidokeistaan huolta pitäviä ja joka kuukausi valitaan Kuukauden Hoitaja. Sen lisäksi, että on jaksanut ahkerasti huolehtia hoidokistaan, muistanut ruokkia, ulkoiluttaa ja leikittää sitä, sekä pitänyt sen aitauksen siistinä, katsotaan myös, miten hyvin hoitopäivis on kirjoitettu. Isot alkukirjaimet, pilkut ja pisteet siis paikalleen! :D

Lajitieto-osiosta saat tarkempaa tietoa hoitolan lajeista.

©2019 Paint Heaven - suntuubi.com