Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PELI TOISTAISEKSI TAUOLLA

Katso JUONIKAAVIO

Tervetuloa RottaRopeen! Tämä paintilla luotuihin rottahamoihin perustuva roolipeli sijoittuu kuvitteelliseen vuoristoon ja sen teemoina ovat yhteisöllisyys, erilaisuus, rasismi, uskonnot, sekä sukupuolinen ja seksuaalinen tasa-arvoisuus ja epätasa-arvoisuus. Pelissä on neljä rottalaumaa, joista yhdenkään periaatteet eivät ole moraalisesti täydellisen hyväksyttäviä tai huonoja. Ideana on kyseenalaistaa ropen kautta omassa yhteiskunnassamme ja meissä jokaisessa piileviä asenteita, sekä tietty saada aikaan mielenkiintoista peliä.

Hahmon voi varata hahmoviekussa, mutta sillä tulee kanssa pelata. Saatuasi peliluvan rekisteröidy RottaRopen boardiin, tee hahmoesittely ja ryhdy pelaamaan! Muista tutustua tietoihin huolellisesti ennen liittymistä.

Passiiviset jäsenet potkitaan sitten surutta ulos, joten täällä tulee myös muistaa käydä pelaamassa!

Pelaamismuodoista vielä, että täällä saa pelittää preesenssissä, imperfektissä, minämuodossa tai se-muodossa, mutta topicin aloittaja päättää aina, mitä tyyliä yhdessä pelitopicissa käytetään ja muiden tulee pelata siinä topicissa sillä tyylillä. Näinollen pystyt välttämään itsellesi epämieluisat pelityylit olemalla menemättä sellaisiin pelitöpöihin, jotka eivät miellytä. Tällä tavalla saadaan parhaiten kukostamaan ne pelitavat, joista täällä pelaavat pitävät eniten.

©2019 Paint Heaven - suntuubi.com