Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Döö

08.06.2011 16:34
Nimi: Ruoste
Kuva: http://imageshack.us/photo/my-images/855/rottaruoste.png/
Haittaako jos piirsin itse?
Ikä: 1,25 v.
Sukupuoli: Naaras
Ammatti: Keräilijä
Lauma: Teno
Luonne: Flirttailee lähes kaikille vatsaantuleville, jotka ovat omasta laumasta, oli kyseessä uros tai naaras. Ei oikein ymmärrä sitoutumisen päälle, joten tyytyy satunnaisiin yhden yön juttuihin. Ei yleensä näytä tunteitaan.
Menneisyys: Syntyi punatäplikkäälle naaraalle ja harmaanruskealle urokselle syyskuussa. Elellyt elämäänsä lukuisissa irtosuhteissa urosten ja naaraiden kanssa

Vastaus:

Hyväksytty

Nimi: Embu

23.03.2011 15:49
Nimi: Mea
Kuva: 3
Ikä: 7 kk.
Sukupuoli: Naaras
Ammatti: Näkijäkokelas
Lauma: Skilburr
Luonne: Rajuja leikkejä rakastava, urosten kanssa kasvanut Mea on suuttuessaan varsinainen äkäpussi sekä harmittavan pitkävihainen. Vasta 7 kk ikäinen rottaneito on harmikseen syntynyt Skilburrin laumaan - temperamenttinen Mea tykkää enemmän määräillä kun olla alistettuna vieläpä uroksen tassun alla! Mea laittaa reilusti kampoihin ärsyynnyttyään, mikä ei välttämättä ole hyvä neitin itsensä kannalta.
Menneisyys: Mea syntyi Skilburrin lauman tuntien urosvaltaisessa perheessä, siksipä Mea ja hänen siskonsa jäivät hieman rappiolle äitinsä kanssa. Veljet silti päästivät Mean ja Miisan silti leikkeihinsä mukaan. Miisan menehdyttyä saaliseläimien kynsiin Mea jätti perheensä - hän ei enää pystynyt asumaan veljiensä ja vanhempiensa kanssa. Pitkälle Mea ei vielä nuorena jaksanut vaeltaa, vaan jäi Skilburrin maille.

Käykös

Vastaus:

Hyväksytty

Nimi: tyyppi
Kotisivut: http://noitis.suntuubi.com

06.01.2011 21:15
Mun hahmon tietojen lisäksi olisi muutama kysymys: Mikä on topic? Ja voiko ropettaa yksin? (vähän kuin hoitoloissa)?
Nimi: Tindra
Kuva: 5
Ikä: ½ v eli puolivuotias jos ei haittaa.
Sukupuoli: naaras
Ammatti: Keräilijä, kohtuullinen vakoilu koulutus. (en keksinyt muutakaan).
Lauma: Duhvaf
Luonne: Hiljainen. Ärsyyntyy helposti. Jos suuttuu kunnolla, kannattaa varoa!
Menneisyys: Pinkkien ja valkoraitaisten vanhempien jälkeläinen. Perinyt sen että tekee välillä jotain järjetöntä jne. Kelpaako?

Vastaus:

Hyväksytty =)

Nimi: Naow

24.09.2010 16:24
Heii. Tässä olisi tietoja hahmolle, jolla haluan pelata:

Nimi: Aka

Kuva: http://paintheaven.suntuubi.com/?cat=34&img=73 (numero 21.)

Ikä: 11 kk

Skp: Naaras

Ammatti: Sanansaattaja / vakooja

Lauma: Duhvaf

Luonne: Aka on persoonallinen ja tempperamenttinen rottanarttu. Se on HYVIN utelias ja tutkii paikat usein perinpohjin. Tämän takia ongelmiakin nartulle koituu usein. Aka saattaa välillä olla ärhäkkä ja ilkeänpuoleinen, vaikkei se ehkä aina tarkoitakkaan pahaa. Aka on ovela ja kiero, eikä se oikein pidä Skilburr-laumasta, sillä ne alistavat naaraita. Aka keksii sekopäisiäkin juttuja joskus, eikä se usein säästy vaaratilanteilta. Loppujen lopuksi naaraan luonne on aika vaihteleva. Aika harvat uskaltavat Akan jalanjäljissä seurata, niin utelias ja kekseliäs kun on.

Menneisyys: Aka syntyi pienehköön, neljän rotan poikueeseen vuorilla. Jo heti ensialkuun kuoli kaksi nartun sisarta, sillä ne olivat liian pienikokoisia ja heikkoja elämän polulle. Aka oli pennuista toiseksi vahvin, mutta narttu kävi silti huonojakin vaiheita läpi. Kun Aka ja hänen veljensä olivat yhden kuukauden, joutui nelipäinen rottaperhe muuttamaan. Vuorille oli nimittäin saapunut saalistajapetoja. Matka oli rankka ja vaikea, varsinkin pienemmille. Eikä petojen hyökkäyksiltäkään säästytty: Jo heti tuli pari kettua hätyttelemään perhettä. Akan isä yritti puolustaa, turhaan. Nyt oli enää kolme perheenjäsentä jäljellä. Nekin joutuivat pakenemaan, selviten pois vuorilta.
3 kk ikäisenä Akan oli perheensä kanssa määrä palata takaisin vuorille. Metsästyskausi oli ohi ja kettuja oli metsästetty paljon. Niinpä lähtivät nuo kolme rottaa jälleen tuolle rankalle matkalle. Oli kuitenkin kylmä, syksy oli jo puolillaan. Eikä reittikään ollut lyhyt, niinpä Akai menetti viimeisen sisaruksensa. Aka palasi äitinsä kanssa pesälle ja eli pari emonsa viimeistä kuukautta siellä. Kun tämä sitten kuoli, Aka lähti kohti Duhvafia, päästen mukaan.

Akan motoksi jäikin: "Vain vahvimmat selviävät."

Rp: Naow

Vastaus:

Hyväksytty. Muistathan sitten pelissä, että rottaa ei sanota nartuksi, vaan naaraaksi.

Nimi: Ann

04.02.2010 22:28
Tuo äsköinen meni aivan pieleen joten teen uuden:

Nimi: Nanna

Kuva:http://paintheaven.suntuubi.com/?cat=34&img=74

Ikä : 1 vuotta

Sukupuoli: Naaras

Ammatti: Vakooja

Lauma: Duhvaf

Luonne: Kiltti ja osaa olla ihana. Pitää aivan hirveästi pennuista ja suojelee niitä. Osaa taistella, jos Täytyy taistella.
On odottanut pentua, mutta pentu kuoli synnytyksessä. Nanna ei pidä Skilburr laumasta, koska he alistavat Naaraita.

Menneisyys: Lapsuus oli karu ja siitä on ystävällisyys tullutkin, Nanna osaa olla myös ilkeä, jos haluaa, mutta pennuille ei ole ilkeä.

Vastaus:

Hyväksytty.

Nimi: Greywolf

24.11.2009 16:40
Nimi: Miriam Q. Bonette (kutsutaan pelkällä Bonette-nimityksellä
Kuva: http://img134.imageshack.us/img134/9026/kenraali.png
Ikä: Hiukan yli 2-vuotias
Sukupuoli: Naaras
Ammatti: Kenraali
Lauma: Teno

Luonne: Hui, pysykää kaukana! Sen lisäksi, että Bonette on hirmuinen kontrollifriikki, pomotteleva ja kovaa kuria pitävä, naaras on hiukan sekopäinen ja hyvin suuri rasisti muita laumoja kohtaan. Bonette on aina pitänyt Tenoa ylitse muiden, ja tuon mielestä väkivaltaisuuksia saa käyttää rauhaisin mielin heikompia kohtaan, kunhan he kuuluvat eri laumaan. Naaraasta kannattaa kuitenkin myös joidenkin Tenolaisten kaartaa; Pahalla päällä ollessaan Bonette voi hyvinkin purkaa agressiivisuuttaan kaikkiin lähellä oleviin ja itseään ala-arvoisempiin. Mutta mitenkö tälläinen "hullu" on päässyt Tenon kenraalin vaativaan osaan? No, neiti on loistava taistelija ja kuten jo mainittu, Tenon uskollisimpia jäseniä. Vaikkei sitä aina tuosta huomaisi, tuo on erittäin fiksu, ja osaa tehdä joitakin päätöksiä nopeasti. Bonetten osaa pitää kuria vaikka minkälaisille ja ympärillä olevat jo varmasti vaistoavat jotain pelottavaa neidissä. Kovin uskonnollinen tuo ei ole, mutta kyllä hänestä tarpeen tullen sitäkin löytyy.

Menneisyys:
Bonette syntyi pieneen, kolmen rotan pesueeseen Tenon reunamille. Poikasten vanhemmat opettivat jälkeläisilleen rauhassa Tenolaisuutta, ja rottien perus tapoja. Nuorena Bonette ei kuitenkaan tullut toimeen sisaruksiensa kanssa ollenkaan. Perheen ainoana naaras-poikasena tuo tunsi kokoajan asemansa uhatuksi, ja teki selväksi kahdelle veljelleen, ettei häntä pomoteltu. Tappeluitakin sisaruksille tuli, kun veljet kyllästyivät kontrollihirmun äksyilyyn. Poikaset kuitenkin kasvoivat suhkot rauhallisesti. Bonette alkoi kasvettuaan tehdä omia pieniä vakoilu-retkiään muiden laumojen reviireille, eikä aina hyvin tuloksin; Joskus naaras jäi kiinni ja tappeluitahan siitä syntyi. Jokaisen tappelun päätteeksi kuitenkin naaras palasi takaisin Tenoon, muutamat arvet jäivät muistoiksi tappeluista. Vahva naaras kuitenkin huomattiin, tuo palkattiin taistelijaksi, ja pikkuhiljaa Bonetten arvo Tenon leivissä kasvoi. Lopulta naaras pääsi kenraaliksi, jota on syytäkin pelätä. Perheensä tuo kuitenkin hylkäsi, koska piti sitä vain hidasteena tiellään. Välit perheeseen siis katkesivat Bonettelta, mutta sitähän ei naaras muistele.

Vastaus:

Hyväksytty.

(Semmoinen pikku kielioppinaputus, että kansalaisuudet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella: Suomi, suomalainen - samalla tavoin Teno, tenolainen.)

Mutta hyvä hahmo.

Nimi: Roosa

23.11.2009 16:22
Nimi: Fura
Ikä: 1,5 kuukautta
Sukupuoli: Uros
Lauma: Teno
Ammatti:Vakoilia/Taistelia
Luonne: Kylmänrauhallinen mutta suuttuessaan vaarallinen. Saattaa polttaa päreensä joskus helpostikkin. Saanut hieman rähinöitsiän maineen. Furaa syrjitään hieman vähäisen erivärisyytensä vuoksi ja sillä on seurauksensa...
Kuva:http://img142.imageshack.us/img142/4097/rotta8n.png
Menneisyys: Ei edes itse tiedä menneisyydestään paljoa. Furan sukujuuret ovat kuitenkin syvästi kiinni vuoristorotista. Hänen isoisänsä oli laboraatiorotta mutta muu suku oli normaaleita. Poika karkoitettiin Skifurrista Tenoon sukujuuriensa sekä paremman elämän perässä.
Ropettaja: Roosa

Vastaus:

Hyväksytty - noin jatkossa kannattaa kuitenkin kirjoittaa jotain hahmon henkilöhistoriasta, koska vaikka hahmoa vaivaisikin muistinmenetys niin PELAAJAN kuuluisi silti tietää hahmonsa tausta.

Mutta tervetuloa mukaan!

Nimi: Virus

17.11.2009 07:41
En älynny laittaa tota kuvan osoitetta, niin se on tässä: http://paintheaven.suntuubi.com/datafiles/gallery/10/rotta45.PNG
Ja lauma on siis Duhvaf

Vastaus:

2-viikkoinen rotta on vielä avuton vauva, kannattaa tehdä vaikkapa kuukauden vanha rotta, jos et halua, että se vaan mönkii avuttomana emon pesässä ja imee maitoa. Muuten hahmo on ok.

Nimi: Virus

17.11.2009 07:39
Laitoin ekaks vahingos sen kommentteihin mut voit poistaa sen!
Tässä ne oikeet tiedot:
Nimi: Tosca
Kuva: 9/)
Ikä: 2vk
Sukupuoli: naaras
Ammatti: -
Lauma uhvaf
Luonne:Tosca on mukava ja kiltti rotta. Jos joku ärsyttää, niin tämä voi purra tai kiukustua niin paljon että alkaa jopa haukkumaan.
Menneisyys: Tosca syntyi n. 2vk sitten ja hän lähti jo muualle 1vk ikäisenä. Tosca kiertelee maailmaa ja tämä maailma on yksi niistä kohteista jota hän käy.
Rpt: Virus

Eikai haiyttaa jos lisäsin loppuun ropettajan..???

Nimi: Akaokami

16.11.2009 23:32
Nimi: Max
Kuva:http://img442.imageshack.us/img442/542/maxi.png
Ikä: 2
Sukupuoli: uros
Ammatti: näkijä
Lauma: Teno
Luonne: Jyrkkä ja paasaava. Hieman vinksahtanutkin, omistaa kieron huumorintajun. Erittäin vakaumuksellinen tenolainen, jatkuvasti julistamassa jonkinmoista uskonnollispoliittista sanomaa siitä, miten laboratoriorottien pojat ja tyttäret ovat niitä ainoita oikeita rottia... Maxia kartetaan jonkun verran, koska hän on hieman outo. Jotkut jopa sanovat hänen tuovan huonoa onnea tullessaan. Sisimmässään hän kuitenkin tarkoittaa hyvää, sillä uskoo hyvin sokeasti Tenon ajatteluun paremmasta maailmasta.
Menneisyys: Maxin emo toimi aikanaan lauman naarasjohtajana ja opetti poikansakin tiukan tenolaiskulttuurin mukaisesti. Maxin isä Brubell oli tunnettu soturi ja kuoli eräässä yhteenotossa Skilburrin joukkoja vastaan. Emo opetti Maxille ja tämän pikkuveljelle, Brubell Juniorille (joka ei koskaan ehtinyt tavata isäänsä ) , miten vuoriston "alkurotat" ovat ymmärtämättömiä barbaareja ja siksi heidän isälleen kävi, niinkuin kävi. Juniorista emo koulutti itselleen kovasti seuraajaa, Max puolestaan kiinnostui uskonnosta. Hän oli nuoresta saakka nähnyt usein näkyjä ja ollut aistivinaan enteitä - vanha näkijämestari Erkhon kouli tämän kyvyn Maxissa äärimmilleen ja johtajattaren poikana hänestä tuli opinnoista valmistuttuaan arvostettu näkijä. Hän oppi myös sen verran soturitaitoja, että osasi pitää huolta itsestään, muttei koskaan kehittynyt taistelijana kuin korkeintaan keskinkertaiseksi. Kasvettuaan Maxin veli Brubell Junior päätti kuitenkin, ettei hänestä tule johtajaa emonsa jälkeen, vaan lähti maailmalle, eikä hänestä sen koommin kuultu. Emo luopui vallasta vanhoilla päivillään ja kuoli sitten aikanaan vanhuuteen.

Nimi: Akaokami (Äffä)

16.11.2009 23:29
Nimi: Max
Kuva: http://img442.imageshack.us/img442/542/maxi.png
Ikä: 2
Sukupuoli: uros
Ammatti: näkijä
Lauma: Teno
Luonne: Jyrkkä ja paasaava. Hieman vinksahtanutkin, omistaa kieron huumorintajun. Erittäin vakaumuksellinen tenolainen,

jatkuvasti julistamassa jonkinmoista uskonnollispoliittista sanomaa siitä, miten laboratoriorottien pojat ja tyttäret ovat niitä ainoita

oikeita rottia... Maxia kartetaan jonkun verran, koska hän on hieman outo. Jotkut jopa sanovat hänen tuovan huonoa onnea

tullessaan. Sisimmässään hän kuitenkin tarkoittaa hyvää, sillä uskoo hyvin sokeasti Tenon ajatteluun paremmasta maailmasta.
Menneisyys: Maxin emo toimi aikanaan lauman naarasjohtajana ja opetti poikansakin tiukan tenolaiskulttuurin mukaisesti. Maxin

isä Brubell oli tunnettu soturi ja kuoli eräässä yhteenotossa Skilburrin joukkoja vastaan. Emo opetti Maxille ja tämän pikkuveljelle,

Brubell Juniorille (joka ei koskaan ehtinyt tavata isäänsä , miten vuoriston "alkurotat" ovat ymmärtämättömiä barbaareja ja siksi

heidän isälleen kävi, niinkuin kävi. Juniorista emo koulutti itselleen kovasti seuraajaa, Max puolestaan kiinnostui uskonnosta. Hän

oli nuoresta saakka nähnyt usein näkyjä ja ollut aistivinaan enteitä - vanha näkijämestari Erkhon kouli tämän kyvyn Maxissa

äärimmilleen ja johtajattaren poikana hänestä tuli opinnoista valmistuttuaan arvostettu näkijä. Hän oppi myös sen verran

soturitaitoja, että osasi pitää huolta itsestään, muttei koskaan kehittynyt taistelijana kuin korkeintaan keskinkertaiseksi.

Kasvettuaan Maxin veli Brubell Junior päätti kuitenkin, ettei hänestä tule johtajaa emonsa jälkeen, vaan lähti maailmalle, eikä

hänestä sen koommin kuultu. Emo luopui vallasta vanhoilla päivillään ja kuoli sitten aikanaan vanhuuteen.

Nimi: ammie

14.11.2009 00:48
Nimi: Fallas
Kuva: http://img190.imageshack.us/i/nimetnrotta.png/
Ikä: 1v
Sukupuoli: naaras
Ammatti: Kasvien & yrttien kerääjä
Lauma: Duhvaf
Luonne: Fallas on kuoreensa vetäynyt nuori rottanaaras, joka ei mielellään paljasta tunteitaan muille. Jos hänellä on murheita, hän näyttää muille iloista naamaa ja itkee myöhemmin yksin. Fallas pitää yllä vahvan persoonan kulissia, mutta todellisuudessa hän on erittäin haavoittuvainen ja hauras. Fallas suhtautuu uusiin tuttavuuksiin varauksella, eikä luottamus synny kovin nopeasti. Jos nuoren rottaneidin onnistuu samaan puolelleen, on se kaiken vaivan arvoista, sillä Fallas huolehtii tarkasti läheisistään. Naaras ei pelkkää käyttää voimiaan, vaikka tjazashin harjoittelu onkin aivan alkutekijöissään. Fallas on ikävä kyllä äkkipikainen persoona, eikä hän useinkaan ajattele loppuun asti tekemisiään tai sanomisiaan. Usein neiti joutuukin pulaan suuren suunsa takia.

Menneisyys: Fallas on viettänyt koko elämänsä isänsä sekä sisarustensa kanssa Duhvafissa, menetettyään äitinsä aivan pienenä. Fallas otti perheessään äidin rooliin ja auttoi isäänsä kaitsemaan sisaruksiaan ja tuomaan ruuan pöytään. Iän karttuessa Fallas tunsi jääneensä lapsuudestaan paitsi ja alkoi pikku hiljaa turruttaa tunteitansa, joka johti lopulta ajoittaisiin tunteenpurkauksiin. Vaikka Fallas sai isältään suuresti rakkautta, hän tunsi jonkin puuttuvan ja etsi lohtua ympäristöstään, törmäten kiinnostaviin luonnonilmiöihin, sekä erilaisiin kasveihin.

Vastaus:

http://img190.imageshack.us/img190/5613/nimetnrotta.png <- suoran kuvan linkki.

Hyväksytty!

Nimi: DarkRose

12.11.2009 20:38
Nimi: Viikuna Sateenkyynel
Kuva:http://img23.imageshack.us/img23/9616/viikuna.png
S ukupuoli: Uros
Ikä: 1,3 v
Ammatti: Keräilijä
Lauma:Teno
Luonne:
Viikuna on hiljainen, maailman ongelmien pohtimiseen syvästi ajatuksissaan vaipunut koirasrotta, jonka synkkyyteen taipuvaista sydäntä raastavat usein miltei kosmisen tason ongelmat. Viikuna viettää aikaansa usein yksin, koska on huomannut surumielisen luonteensa karkoittavan muut rotat ympäriltään useammin kuin kerran. Mutta jos nuori rotta tapaa yksilön, josta todella pitää ja joka ymmärtää tämän sielun synkeyttä, Viikuna on hyvä ja lojaali ystävä, jonka uskollisuutta ei horjuta mikään. Viikuna nauttii hiljaisuudesta ja tarinoiden kertomisesta ja onkin tunnettu hyvästä mielikuvituksestaan ja tavastaan puhella hieman arvoitukselliseen sävyyn...
Viikuna harvoin vaeltaa kuitenkaan pois laumansa rajoilta, sillä tämä salaisesti sydämensä sopukoissa välittää hyvin vahvasti laumansa kaikista jäsenistä, johtuen luultavimmin siitä, että nuorukainen jäi orvoksi jo nuorena.
Viikuna on hyvin viisas ikäisekseen, luultavasti siksi, että kuuntelee tarkasti muita ja painaa asiat mieleensä hyvin.

Menneisyys:
Viikuna syntyi ainoaksi pennuksi, joka on rottien keskuudessa hyvin harvinainen ilmiö. Molemmat vanhemmat pitivät hyvin huolta ainoasta lapsestaan, joten Viikunasta tuli hemmoteltu ja vaaroilta suojeltu yksilö. Tämä rauhan ja rakkauden aika kuitenkin julmasti loppui, tuonen käden riistäessä Viikunan vanhemmat kuoleman syliin erään taistelun tuoksinnassa.
Näin Viikuna jäi yksin ja koska nuorukaisen soturikoulutuskin oli jäänyt kesken, Viikuna oli hieman syrjitty ja kieroonkatsottu aina laumansa keskuudessa.


Sori tuli hieman lyhyt menneisyys, se kyllä kasvaa kunhan saan pelattua. ^.^

Vastaus:

Hyväksytty, tervetuloa mukaan!

Nimi: Greywolf

10.11.2009 16:09
Nimi: Toveh
Kuva: http://img509.imageshack.us/img509/1480/rotta.png
Ikä: Puolitoista vuotta
Sukupuoli: Koiras
Ammatti: Lähetti, tiedustelija
Lauma: Duhvaf

Luonne:
Hiukan outo persoona. Toveh sattuu olemaan sitä oudoksuttavaa tyyppiä, joka saattaa puhua yksikseen, tuijottaa aina eteenpäin, höpistä outoja ja tehdä erikoisia asioita. Herra ei muiden mielipiteitä kaipaa, mutta on valmis sanomaan aina omat ajatuksensa ääneen. Rähinöitsiä tuo ei kuitenkaan ole, päinvstoin; Harvoin Toveh edes korottaa ääntään kovinkaan kovalle. Ja vaikka ei siltä vaikuta, Toveh on omalla tavallaan hyvin viisas ja fiksu rotta. Tuo vain pitää sen hyvin piilossa. Koiraalla on laaja näkemys maailmaan ja on hyvin tarkkaavainen, tuo tarkastelee kaikkea ympärillään olevaa jatkuvasti. Tappeluista koiras ei pidä, eikä kyllä pärjääkkään niissä varsin hyvin, mutta vikkelä ja nopea tuo on.

Menneisyys:
Toveh syntyi kahden Duhvaflaisen Tjazashi-soturirotan isoon poikueeseen. Poikue oli todellakin hyvin suuri, ja vanhemmilla ei ollut muutenkaan oikein aikaa hoitaa kaikkia poikasia kunnolla. Siksipä suurin osa poikasista itsenäistyi hyvin varhain, Toveh siinä mukana. Toisin kuin useat tuon sisarukset, tummaturkilla ei ollut halua tulla Tjazashi-soturiksi. Tuo ei koskaan harjoittanut tappelutaitoja, mutta myöhemmin sisarukset alkoivat käyttää koirasta nyrkkeilysäkkinä. Silloin jopa Toveh alkoi puolustautua, muttei aina hyvällä menestyksellä. Kasvaessaan tuo sai lähetin ja tiedustelijan viran, ja se kyllä sopi koiraalle hyvin.

Vastaus:

Hyväksytty! ^^

Nimi: Äffä
Kotisivut: http://www.hopeisetsivut.net

09.11.2009 17:47
Nimi: Phalas
Numero: http://img25.imageshack.us/img25/2778/phalas.png
Ikä: 1 v 3 kk
Sukupuoli: naaras
Ammatti: tjazashi-harjoittelija, eränkävijä
Lauma: Duhvaf
Luonne: Utelias rämäpää, joka on mielellään siellä, missä tapahtuu. Phalas on hieman kömpelö ja yksinkertainenkin. Hän ei aina ymmärrä huumoria vaan ottaa usein vitsitkin kirjaimellisesti. Tuon kaiken hän korvaa rohkeudella, periksiantamattomuudella ja hyväsydämisyydellä. Nöyräksi tuota ei voi oikein sanoa, neiti ajattelee helposti tietävänsä, miten asiat oikeasti menevät, vaikkei mistään mitään tietäisikään.
Menneisyys: Phalasin vanhemmat olivat hiukka väkisin Duhvafissa ja vaeltelivat mielellään kauaksi lauman reviirin ulkopuolelle. Tämän vuoksi Phalas oli poikasena yksinäinen, mutta oppi toisaalta paljon erätaitoja vahnempiensa pitkillä retkillä. Skilburrilaiset tappoivat tämän vanhemmat ja Duhvafin tjazashi-soturit pelastivat Phalaksen ja hänen sisaruksensa samalta kohtalolta. Tämä teki nuoreen rottanaaraaseen lähtemättömän vaikutuksen ja tjazashi-soturiksi pääsemisestä tuli Phalaksen hartain toive ja unelma. Hän onnistuikin pääsemään oppityttäreksi erään viisaan mestarin oppiin. Phalas yrittää parhaansa, mutta vaikuttaa toisinaan suorastaan toivottomalta tunarilta. Sitkeä harjoittelu alkaa kuitenkin tuottaa vähitellen tulosta...

Vastaus:

- Hyväksytty hahmo.
(Pelitetän sitä tunnuksella Akaokami.)

©2019 Paint Heaven - suntuubi.com